Home Shëndetësi Si po i vizitojnë familjarët, pacientët e prekur me Covid-19

Si po i vizitojnë familjarët, pacientët e prekur me Covid-19

536
0
SHARE

Familjarët e personave me COVID-19 vazhdojnë t’i vizitojnë të afërmit e tyre në spital, për t’iu dërguar ilaçe dhe ushqime.

As vendosja e policisë në klinikat e Prishtinës nuk ka mundur t’i ndalte këto vizita.

Zyra e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Kosovë, ka bërë thirrje që një praktikë e tillë të ndalet, sepse kështu virusi do të përhapet edhe më shumë.

blob:https://www.evropaelire.org/62ba62a0-db3e-4a26-a60d-8b988ac00a32