Home Shëndetësi Rreth 80 laboratore private synojnë licencën për testin e covid19 ne Kosovë

Rreth 80 laboratore private synojnë licencën për testin e covid19 ne Kosovë

343
0
SHARE

Rreth 80 laboratore private synojnë licencën për testin e covid19 ne Kosovë

Rreth 80 ambulanca dhe laboratore privatë kanë aplikuar në procesin për licencim të institucioneve private shëndetësore për të fituar licencën për të bërë testim të Covid19. Kështu kanë thënë burime nga qeveria e Kosovës per Korrekt Press

Javë më parë Ministria e Shëndetësisë kishte formuar Bordin për licencim të institucioneve shëndetësore private.

Së shpejti pritet të bëhet dhënia e licencave atyre laboratorëve dhe ambulancave që plotësojnë kriteret.